Meer informatie

Opwekking Worship weekend

Datum: vrijdag 22 maart t/m zondag 24 maart
Kom naar het Opwekking Worship weekend op De Betteld op 22 t/m 24 maart 2019.

Het is een weekend dat in het teken staat van lofprijzing en aanbidding. In het weekend worden ook de nieuwe Opwekkingsliederen aangeleerd en tijdens aanbiddingsconcerten opgenomen. Iedereen die ervan houdt om God te aanbidden is van harte uitgenodigd om het weekend mee te maken.

Programma 

Vrijdag 
20:00    Repetitie o.l.v. Elisa Krijgsman
22:00    Einde programma
              Boekentafel en buffet blijven geopend tot 23:00. 

Zaterdag
09:00    Registratie open
09:30    Koffie en thee
10:00    Repetitie o.l.v. Elisa Krijgsman
12:15    Lunch
13:30    Workshops
15:00    Koffie en thee
15:30    Repetitie o.l.v. Elisa Krijgsman
17:30    Diner
19:30    Koffie en thee
20:00    Aanbiddingsconcert
22:00    Einde programma 
              Boekentafel en buffet blijven geopend tot 23:00

Zondag
09:00    Registratie geopend
09:30    Koffie en thee
10:00    Aanbiddingsconcert
12:15    Lunch
13:30    Aanbiddingsconcert 
15:00    Einde en naar huis Workshops

Het hart van aanbidding - Paulina Zoetebier
Bij God zijn is de beste plek die er is en aanbidding is één van de manieren waardoor je dicht in Zijn aanwezigheid komt. God zegt in Zijn woord, dat Hij troont op onze lofzang, maar wat houdt dat in en hoe werkt dat dan? Hier gaan we samen in doorzoeken op grond van Zijn woord en prachtige schatten ontdekken over de kracht en schoonheid van aanbidding!
Paulina Zoetebier is aanbiddingsleider, songwriter en spreekster en coacht teams nationaal en internationaal in aanbidding. Daarnaast is ze ambassadrice van het kind sponsorprogramma Project Held. Vanuit haar gepassioneerde manier van aanbidding leiden geniet ze ervan te zien hoe God’s kracht werkt door aanbidding heen. 
Paulina heeft een diep verlangen opwekking in natiën te zien en redding van zielen. Haar verlangen is het lichaam van Christus toe te rusten zodat deze door liefde gedreven vanuit de autoriteit die God haar heeft gegeven Zijn Koninkrijk op aarde zichtbaar maakt.

Sing your heart out! - Talitha Nawijn 
Heerlijk hè, zingend aanbidden. Je voelt het in je hart. En soms…in je keel. Hoe kan dan nou? En vooral: hoe kan het anders? Een praktische workshop over gezond zingen vanuit je hart. 
Talitha Grotenhuis-Nawijn is getrouwd met haar sportieve grote vriend Bert. Ze is plus-moeder van vier volwassen kinderen en oma van drie kleinkinderen. In het dagelijks leven is ze zangeres, vocal coach, dirigente en songwriter. Wat haar blij maakt is als God spreekt en we Hem kunnen horen/zien in ons hart. Hij spreekt boven bidden en denken: groots, liefdevol, persoonlijk, krachtig! Ze houdt van zijn waarheid en de vrijheid die dat brengt.

Vrije aanbidding?!? Wat nu?? - Iwan en Rebekka Sahertian
'Wat doe je als de Heilige Geest spreekt en Hij jou een kant op 'beweegt' die je niet hebt voorbereid? Hoe vul je de momenten van vrije aanbidding tijdens een zangdienst in? Wat zing je als we Jezus met onze eigen woorden gaan aanbidden?' Tijdens deze seminar willen we hier samen naar gaan kijken en hopen we je wat handvatten te kunnen bieden die in de praktijk goed zijn toe te passen. 

Iwan en Rebekka Sahertian zijn beide aanbiddingsleiders. Hun kennis en ervaring omtrent aanbidding willen ze graag met anderen delen. Dit doen ze door (jonge) mensen te trainen op de Full time en part time bijbelschool 'Kingdom Life College' in Rotterdam, waar zij verantwoordelijk zijn voor de Worship specialisatie. Daarnaast geven zij training aan aanbiddingsteams in het land. In september 2018 zijn zij, samen met een ander echtpaar, de 'Worship Church' gestart. Hier houden ze wekelijks samenkomsten gericht op aanbidding en lofprijzing.

Workshop liederen schrijven - Harold ten Cate en Freek van der Brugge
"Al eeuwenlang schrijven gelovigen liederen om uiting te geven aan de aanbidding in hun hart. Elke generatie zoekt opnieuw naar frisse woorden om het grote verhaal van God en mensen te verwoorden en Hem te aanbidden met hart, ziel en verstand. Maar: hoe schrijf je eigenlijk een waardevol lied voor de samenzang in de gemeente? Waar moet je op letten? Hoe vind je de balans tussen inhoud en beleving, theologie en bezieling? Tijdens deze workshop geven we aandacht aan het schrijven van goede liedteksten op passende melodieën. Dus: schrijf je liederen voor de gemeente en wil je hierin groeien? Dan is deze workshop voor jou!"

Harold ten Cate is voorganger van de Baptisten Gemeente Zuid-West Friesland. Sinds 2008 is hij betrokken bij de selectiecommissie van Stichting Opwekking en
heeft hij rond de vijftig Opwekkingsliederen vertaald (o.a. Tienduizend redenen, Zegekroon, en Stil, mijn ziel, wees stil). Als tekstschrijver heeft hij samengewerkt
met onder meer Sela, Kees Kraayenoord, Joke Buis en LEV. Samen met Freek schreef hij enkele liederen die ook tijdens de workshop voorbij zullen komen.

Freek van der Brugge is zanger van de band LEV en stafwerker Worship bij New-Wine. Hij is o.a. éen van de aanbiddingsleiders op de VrijZijn-conferenties en de New-Wine zomerconferentie. Freek schrijft liederen voor de band LEV waarvan ook enkele liederen zijn opgenomen in de opwekkingsbundel. Naast het aanbidding leiden geeft hij regelmatig training aan (muziek)teams en mag hij zo nu en dan spreken in kerken. Freek is getrouwd met Liesbeth en samen hebben ze twee kinderen.

Kijk voor meer informatie op www.opwekkingworshipweekend.nl

Aanmelden

Er zijn nog enkele plekken in de Herberg beschikbaar. Het is NIET meer mogelijk om een chalet of stacaravan te huren voor het Opwekking Worship Weekend.

De lunch en Chineese rijsttafel op zaterdag zijn reeds volgeboekt. Voor het snackbuffet of het stamppottenbuffet kunt u bij de receptie bonnen kopen zolang de voorraad strekt.


Onze snackbar is ook geopend:
Vrijdag van 17.00 - 23.30 uur
Zaterdag van 12.00 - 16.30 uur & 18.00 - 23.30 uur (tussendoor vind daar het snackbuffet plaats, hiervoor kunt u bonnen kopen op de receptie zolang de voorraad strekt)


Linksboven staat de inschrijfknop waarmee u zich kunt aanmelden voor de conferentie. Ook kunt u zich hier aanmelden voor overnachting en/of catering.

Prijslijst


 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...