Meer informatie

Royal Adventure week 6

Datum: maandag 19 augustus t/m donderdag 22 augustus
Deze week komt Robbie van Veen naar de Betteld, speciaal voor Royal Adventure! RA zit vol met meetings, worship, muziek, spellen, sporten, vrienden maken en nog veel meer! 
 

Informatie

Je kunt op verschillende manieren meedoen aan Royal Adventure. Zo heb je Track Grow voor de jongeren van 11 tot en met 15 jaar. Hier doe je veel activiteiten, maar leer je ook God en Jezus kennen. Track Build is voor de jongeren van 16 tot en met 19 jaar. Ook hier doe je spellen en sport je veel, maar ga je net even wat dieper in op het geloof! Ben je 18+ en wil je toch meedoen? Dan kun je jouw skills en ervaringen inzetten als leider in Track Lead! Leid de groepen van Track Grow en Trak Lead en bezorg de jonge tieners de week van hun leven! 

Wil je nou zoveel mogelijk van RA meemaken? Dan kun je meedoen aan RA All In. Je slaapt in de Herberg en eet met ons mee tijdens ontbijt, lunch en diner. 

Liever bij je ouders kamperen op de camping? Dat kan ook! Je volgt het programma van RA, maar je eet en slaapt bij je ouders op de camping. 
 

Prijzen 

Royal Adventure All In€199
Royal Adventure Just Program€50
Royal Adventure Leider All InVanaf €80
Royal Adventure Leider Just ProgramVanaf €0
 

Schrijf je nu in voor Royal Adventure 2019! 

Deelnemer            Leider

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...