Meer informatie

Medewerker Betteld KidsClub herfstvakantie

Datum: zondag 20 oktober t/m zaterdag 26 oktober
Wat leuk dat je interesse hebt om dit najaar  naar de Betteld te komen als medewerker! De Betteld is niet een doorsnee camping. Wij zijn een gezellige Christelijke camping, waar gezinnen graag komen. In het vakantieseizoen verzorgd de Betteld een gevarieerd programma voor onze gasten voor alle leeftijden. Om dit te kunnen uitvoeren hebben we veel extra handen nodig.

We zoeken medewerkers* voor de volgende week:
- 20-26 oktober 2019

Wat houdt het  om mee te werken met de Betteld Kidsclub?
Het kinderwerk wordt in de ochtenden aangeboden, tijdens de Bijbelstudies voor de volwassenen. Wij zullen samen als team ervoor zorgen dat al onze gasten een bijzondere vakantie hebben. Als team zijn we verantwoordelijk voor een gevarieërd kinderprogramma, waarbij wij Gods liefde centraal stellen. 

Carianne de Geest is de coach gedurende de week. 

Wat verwachten wij van onze medewerkers?
Kun jij goed met kinderen overweg en ben jij sociaal, vriendelijk en een goede teamplayer? Dan zoeken wij jou! Naast het voorbereiden, uitvoeren en afronden van het kinderwerk zul je ook genoeg vrije tijd overhouden gedurende de week.

Wat bieden wij onze medewerkers?
Het is niet alleen maar hard werken op de Betteld. We bieden jou ook een paar leuke voordelen.
- Gratis verblijf in onze herberg,
- Gratis catering,
- Gratis toegang tot alle activiteiten.


En natuurlijk is het ook super gaaf dat je mensen vanuit het hele land ontmoet! Krijg je ook al zin in de herfstvakantie? Vul dan snel het formulier in. Mocht je ook interesse hebben in het helpen bij bijvoorbeeld sport en spel, bekijk dan ook het andere aanmeldformulier op onze website, bij de vacatures. 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...