Meer informatie

Huwelijksweekend; Samen meer

Datum: vrijdag 22 november t/m zondag 24 november

Haal meer uit uw relatie
Na dit opbouwende huwelijksweekend haalt u meer uit uw huwelijk. U leert samen meer te communiceren, samen meer inzicht te krijgen in conflicten en samen meer te genieten van seks. De workshops met korte inleidingen worden gegeven door Jeugd met een Opdracht / Family Ministries. Het huwelijksweekend wordt gehouden op centrum de Betteld vlakbij Doetinchem.

Wilt u werken aan uw relatie? Kan uw huwelijk wel een oppepper gebruiken? Of wilt u er samen tussenuit en echt tijd aan elkaar besteden? Dit christelijke huwelijksweekend vlakbij Doetinchem is een uitdagende workshop waarin u leert samen meer uit uw huwelijk te halen.

In het kort:
Samen meer...communiceren
Samen meer...inzichten in conflicten
Samen meer...seks
Samen meer...God zoeken
Samen meer...genieten
Samen meer tot Gods bestemming komen in je huwelijk.

Huwelijksweekend op vakantiepark
U volgt dit relatieweekend op christelijk vakantiepark de Betteld in Zelhem en verblijft in een tweepersoons kamer in de herberg of een behaaglijk chalet op het ruim opgezette park. Het park ligt midden in de groene Achterhoek met veel natuur en een prachtig aangelegde recreatieplas. 

Zaterdagavond geniet u tijdens dit relatieweekend van een romantisch diner voor twee. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

Family Ministry: Ruime ervaring
Het huwelijksweekend wordt verzorgd door een Family Ministry team van Jeugd met een Opdracht. De teamleden hebben ruime ervaring met huwelijksweekenden en gezinskampen.

Elk huwelijksweekend is een bijzondere ervaring waarin u als christelijk echtpaar elkaar diep in de ziel kijkt en elkaar op een verrijkende manier beter leert kennen.

Opgave is per persoon, u dient zich allebei apart aan te melden. 
 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...