Meer informatie

Herfstvakantie met Esther Vorsterman van Ooijen en Karim Landoulsi

Datum: zaterdag 19 oktober t/m zaterdag 26 oktober
Deze herfstvakantie wordt weer een inspirerende week! Wij zijn nog druk bezig met het maken van het programma, maar dit weten we al! Zo kun je ontsnappen uit een spannende escape room of meedoen met een potje paintballen. Komt Karim spreken voor Royal Adventure en Esther Vorsterman van Ooijen voor de volwassenen en er komt nog veel meer!
 

Programma Dit programma is onder voorbehoud. 

 

Sprekers

Karim Landoulsi spreekt deze week voor de Royal Adventure tieners. Karim komt al jaren op de Betteld en is als gepassioneerd spreker zeer geliefd. 

Esther Vorsterman van Ooijen is een actieve spreker die je kunt kennen van onder andere Family7, als spreker op conferenties en vrouwendagen en in diverse kerken. Daarnaast is ze ambassadeur van Compassion. Haar missie is vrouwen wakker maken, aanvuren en tevoorschijn roepen zodat ze mogen gaan opstaan en gaan schitteren zoals God het oorspronkelijk bedoeld heeft. Haar passie is om op unieke wijze Gods bevrijdende liefde uit te delen en hierdoor grondgebied voor Gods Koninkrijk te vergroten.

Het thema waar Esther over gaat spreken is Kennen en gekend zijn & zien en gezien zijn!
Dit gaat over een wederzijdse relatie hebben met de Heer, waarbij er van twee kanten een beweging nodig is. Hij heeft al de grootste beweging naar ons gemaakt, door Jezus te geven.
Verlang je ernaar om een diepe(re) persoonlijke omgang met Hem te hebben? Dit kan pas echt als we ons eerst zelf door Hem gezien en gekend weten. Hij helpt ons om verder te kunnen kijken en Zijn stem te (her)kennen en om vervolgens de ander te kunnen (er)kennen. Hij wil de verbroken verbinding herstellen. In Johannes 10; 14,15 staat dat de Goede Herder zijn schapen KENT en zij KENNEN Hem en zij kunnen Zijn stem verstaan. Dit zijn basis ingrediënten voor een gezonde levengevende verbinding met Hem. Vanuit identiteit kun je intimiteit beleven en dit gaat autoriteit opleveren. Tijdens deze week zullen we samen gaan verkennen, herkennen en erkennen!


Worship

Sarah Ben Hamida is een oude bekende van de Betteld en leidt al jaren met haar band de worship tijdens de vakanties. Ook deze week is ze er weer bij! 


Boek jouw vakantie

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...