Meer informatie

Vrij Zijn Weekend 14&15 februari 2020

Datum: vrijdag 14 februari t/m zaterdag 15 februari
Locatie: Zelhem


LET OP: U kunt geen catering meer boeken! Wilt u wel mee eten? U kunt bij de receptie maaltijdbonnen kopen zolang de voorraad strekt. Het Chinese buffet zit vol. 

Vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2020 is er weer een Vrij Zijn weekend met Wilkin Van der Kamp! 

Opgave voor de conferentie zelf kan via www.vrijzijn.nl. Als u zich bij Vrij Zijn heeft aangemeld ontvangt u van hen een bevestigingsmail, met daarin de link om uw verblijf en catering te boeken op de Betteld. Onze chalets zijn reeds volgeboekt, er zijn nog enkele plekken in de herberg beschikbaar.

Prijzen accomodaties en catering

Een hart als Jezus

Wat als Jezus een dag lang jouw leven zou leiden? Wat als Hij wakker zou worden in jouw bed, jouw schoenen aan zou trekken, in jouw huis zou wonen en jouw rooster zou volgen? Wat als Jezus gedurende een dag en een nacht jouw leven zou leiden met zijn hart? Jouw hart krijgt een dagje vrij en je leven wordt geleid door het hart van Jezus. Zijn prioriteiten bepalen wat jij doet. Zijn verlangens bepalen welke keuzes jij maakt. Zijn liefde bepaalt jouw gedrag. Wat voor iemand zou je zijn? Zouden mensen het verschil zien? Of nog een stapje verder: zou je nog steeds doen wat je nu doet? God wil dat jouw hart net zo is als dat van Jezus. Hij houdt van je zoals je bent, maar Hij houdt te veel van je om je zo te laten. Hij wil dat jij een hart als Jezus krijgt.* Een weekend vol bijbels onderwijs, aanbidding, humor, bemoediging en ontmoeting. Een weekend dat bol staat van Gods wonderlijke liefde en kracht.
* Tekst samengesteld uit: Een hart als Jezus, door Max Lucado (Ark Media), dit weekend verkrijgbaar op de boekentafel.

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...