Meer informatie

Meivakantie

Datum: zaterdag 25 april t/m zaterdag 2 mei
In verband met het Coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten om het FamilieFestijn niet door te laten gaan. We zijn momenteel druk in overleg met de RECRON over wat mogelijk is en in hoeverre we het programma door kunnen laten gaan. Houd u deze pagina in de gaten voor meeer informatie.
Het programma wordt aangepast. Onderaan deze pagina staat een programma-overzicht. Deze kan wijzigen. Royal Adventure en MEGA-Kids zullen niet doorgaan. Mensen die zich hebben opgegeven voor Royal Adventure en All-In en/of de kleedjesmarkt ontvangen spoedig bericht. We hopen op uw begrip.


Corona en de Betteld

Deze meivakantie komt John Meijerink spreken voor de volwassenen en Ruben Koudstaal voor de jeugd. Glenn en José Witterland (bekend van Opwekking Worship) leiden deze week de Worship. De studies zijn alleen online te volgen via onze livestream op Facebook en YouTube. 

Let op, dit programma is onder voorbehoud en kan dus nog wijzigen wegens het Coronavirus. 
ZondagKoningsdagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Bijbelstudie
 

Bijbelstudie

Jongerenmeeting


Jongerenmeeting

Bijbelstudie


Bijbelstudie

Jongerenmeeting
Bijbelstudie
 


Over Ruben

Ruben Koudstaal van Royal Mission komt! Ruben is vrijwilliger bij Royal Mission. Over zichzelf vertelt hij: "ik ben Ruben, 27 jaar oud en verloofd met Jolien. Ik heb een enorme passie voor Jezus, jongeren en de kerk. Dit combineer ik de rol die ik heb binnen Royal Mission waar ik verantwoordelijk ben voor Royal Adventure en spreekbeurten binnen kerken, studentenverenigingen en jeugdgroepen. Ik wil mensen aan het denken zetten en vervolgens aansporen om keuzes te maken en achter Jezus aan te gaan. Dit doet ik door middel van een radicale boodschap gecombineerd met een stuk kwetsbaarheid en openheid over mijn eigen leven en ervaring."
 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...