Meer informatie

Opwekking Worship Weekend 2020

Datum: vrijdag 20 maart t/m zondag 22 maart
Locatie: Zelhem

Vanwege het besluit van de regering omtrent het Corona virus zijn wij tot onze grote spijt genoodzaakt om het weekend af te gelasten.
Alle deelnemers zullen z.s.m. bericht krijgen. Wij vragen u om niet zelf te gaan bellen of mailen, maar onze info af te wachten. We hopen op uw begrip.


Weekend vol aanbidding

Een weekend vol aanbidding, ontmoeting en nieuwe Opwekkingsliederen: dat is het Opwekking Worship Weekend!

Het Opwekking Worship Weekend staat in het teken van aanbidding. Op zaterdagmorgen neemt InSalvation ons mee in aanbidding voor God en ook de inspirerende workshops en seminars op zaterdagmiddag zijn helemaal op dit thema afgestemd. Daarnaast is in het programma veel ruimte ingebouwd voor ontmoeting. Dat maakt het tot een afwisselend en ontspannen weekend met contact met God en elkaar. Bovendien is het een unieke gelegenheid om alvast kennis te maken met de nieuwe Opwekkingsliederen van cd 44 en deze aan te leren. Samen met de Opwekkingsband God aanbidden met als resultaat een prachtige Opwekking-cd!
 
Iedereen die ervan houdt om God te aanbidden is van harte uitgenodigd om het weekend mee te maken.
 
Kom met je zang- en muziekteam
Het Opwekking Worship Weekend is een geweldige mogelijkheid om samen als muziekteam en zanggroep van je kerk of gemeente inspiratie op te doen. Samen opnieuw ontdekken hoe krachtig lofprijzing en aanbidding is, leren van professionele zangers en muzikanten en meteen als een van de eersten de nieuwe Opwekkingsliederen aanleren! Daarnaast is er ruim gelegenheid om ontspannen een weekend lang met elkaar op te trekken en als team toegerust te worden voor je taak in de gemeente. Een mooie teambuildingsactiviteit om samen te groeien in aanbidding. 
 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...