Meer informatie

School of Revival 2020

Datum: vrijdag 13 maart t/m zondag 15 maart
Locatie: Zelhem

Weekend of Revival - 13-15 maart 2020


Inschrijven

Een weekend in Gods aanwezigheid. Een weekend waarin er continu aanbidding en gebed zal zijn van vrijdagavond tot en met zondagmorgen. Een weekend van herleving van ieder aspect van je leven. Een weekend waarin we in de aanwezigheid van God van herstel, (innerlijke) genezing en diepe bevrijding zullen ervaren. Een weekend ook waarin je getuige zult zijn van krachten, wonderen en tekenen. Een weekend wat jouw wil brengen in het spoor van je bestemming, wat tevoorschijn wil brengen wat er nu nog soms verborgen in je ligt. Een weekend waarin je ook zal worden toegerust om leven te brengen in je omgeving.
Er zal ook veel tijd zijn voor aanbidding in Geest en in Waarheid. Gods aanwezigheid zal centraal staan. Er zal veel ruimte zijn voor creativiteit op het gebeid van beeldende kunst, schilderen, tekenen en expressie. Er zullen ook outdoor activiteiten plaats vinden, om ook naast in creativiteit ook in de natuur de aanwezigheid van God te ervaren.
“Uw Koninkrijk kome. Uw wil geschiede, zoals in de hemel zo ook op de aarde.” Matheus 6

In september 2019 hebben wij onze eerste Week of Revival gehouden. Nooit eerder hebben we zoveel getuigenissen en wonderen mee gemaakt. Nooit eerder zagen wij zo’n uitstoring van kracht en vreugde. Wij organiseren deze conferentie omdat wij geloven dat God dit vuur van herleving verder wil verspreiden over Nederland.
De conferentie staat onder leiding van Albert en Michelle van der Heide, samen met hun team van I AM. Albert en Michelle dragen een bediening die een unieke balans brengt tussen waarheid en genade, liefde en kracht. Deze bediening kenmerkt zich door radicale echtheid, creativiteit, vreugde en een cultuur van eer en vrijheid.
 

Programma

Er zal van 13-3 vanaf 19.00 tot 15-3 om 13.00 doorlopend aanbidding, creativiteit, vasten en (mogelijkheid tot) gebed zijn. Daarnaast zijn er de volgende specifieke momenten opgenomen in het programma:
 
Vrijdag 13-3
20.00 – Revival Night – Jij bent revival!
22.00 – Outdoor Fire & Worship

Zaterdag 14-3
08.00 – God in de Stilte ‘natuur en wandeling’
10.00 – Innerlijke Genezing vanuit Gods aanwezigheid
11.30 – Creatieve geestelijke workshops en/of outdoor activiteit
14.00 – Bevrijding en Genezing door het vuur van de Heilige Geest
16.00 – Creatieve geestelijke workshops en/of outdoor activiteit
19.30 – Krachten, wonderen en tekenen
21.30 – Outdoor Fire & Worship

Zondag 15-3
08.30 – God in de Stilte ‘natuur en wandeling’
10.30 – Roeping en Bestemming / Profetische samenkomst

Klik hier voor de tarieven voor catering en overnachting

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...