Meer informatie

Sjavoe'ot

Datum: vrijdag 29 mei t/m maandag 1 juni
In verband met het Coronavirus hebben wij de keuze moeten maken om bepaalde evenementen te moeten afgelasten. De Sjavoe'ot conferentie valt in de periode van nu tot en met 1 juni en staat daarmee op losse schroeven. We zijn in intensief overleg met de RECRON en we zullen u snel laten weten wat er met de afhandeling gaat gebeuren. Tot die tijd willen wij u graag doorsturen naar deze pagina. Hopelijk worden veel van uw vragen daar al beantwoord (informatie proberen we zo vaak als mogelijk te updaten).

Ook dit jaar organiseert 119 Ministries Nederland een conferentie in het weekend van Sjavoe'ot, van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni 2019. Tijdens deze conferentie is er gelegenheid om gelijkgezinden te ontmoeten en JHWH groot te maken in gebed, zang en verwondering over Zijn Woord onder andere door diepgaande Bijbelstudies die worden gegeven door Wiljo Beerens en Fred Jacobs.

Inschrijven
 

Reserveren

REGISTRATIE VOLGORDE:
1. Registratieformulier conferentie insturen 
2. Camping/chalet/overnachting reserveren 


Sprekers

Wiljo Beerens had huwelijksproblemen en levensvragen.
Van zoektocht tot ontdekkingsreis
Zijn zoektocht, die onder andere voert langs house party's, neuro-linguïstisch programmeren en hypnotherapie, wordt uiteindelijk een ontdekkingsreis in het Woord van God
In de jaren na zijn bekering leerde Wiljo de Eeuwige steeds beter kennen als een liefdevolle zorgzame en perfecte Vader.
Ongeveer 5 jaar geleden ontdekte hij dat Torah nog geldig is. Daarnaast heeft hij ontdekt hoe belangrijk het is om vanuit een hart dat ontdaan is van oneffenheden, een hart dat rein is, te wandelen in Torah.
De seminar zal gaan over God beter leren kennen als een liefhebbende perfecte Vader, doordat we ons op de eerste plaats geliefd weten als Zijn kinderen. En dat we vanuit een rein hart leren leven en wandelen in Torah, vanuit een intieme relatie met de Eeuwige,
  
Fred Jacobs was in 2011 nog een atheïst die voor eens en voor altijd wilde bewijzen dat God niet bestond door Genesis 1-11 onderuit te halen met wetenschappelijke argumenten. Na intensieve studie van het begin van de Bijbel, verbreedde hij zijn blik naar de rest van Gods Woord, en ontdekte dat Jesjoea de Torah volgde, en zijn volgelingen onderwees hetzelfde te doen. Fred is gepassioneerd om de ontdekkingen die hij doet en heeft gedaan door te geven om anderen daarmee tot zegen te zijn. 


Informatie

Dit jaar rekenen wij geen conferentiekosten in de hoop daarmee de conferentie voor iedereen toegankelijk te maken. Iedereen die de conferentie bezoekt zal begrijpen dat er de nodige onkosten worden gemaakt (zaalhuur, onkosten organisatie, koffie/thee, etc). Wij vertrouwen erop dat iedereen naar vermogen zal bijdragen in het dekken van de te maken kosten.

Wij moedigen u aan om tijdens de gehele conferentie aanwezig te zijn op De Betteld. Daarvoor zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. Op de reserveringswebsite kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken. Het is belangrijk dat u uw accommodatie zelf regelt. 119 Ministries heeft daarin geen bemiddelende rol.

Zowel wij, als de Betteld, willen dit jaar weer graag weten hoeveel bezoekers er verwacht kunnen worden. Het is daarom belangrijk dat u zich registreert (REGISTRATIE) zodat wij een realistisch beeld hebben van het aantal mensen dat zal komen, en daarop kunnen inspelen.

Meer informatie over Sjavoe'ot. 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...