Meer informatie

Bovennatuurlijk Weekend

Datum: vrijdag 1 maart t/m zondag 3 maart
Locatie: Zelhem

LET OP! Bovennatuurlijk Weekend is verplaatst naar 1, 2 en 3 maart 2019!


Bekijk de video!


Sprekers Gerard de Groot en Erica Duenk hebben het sprekersstokje overgegeven aan Albert en Michelle van der Heide. Dit stel zal het Bovennatuurlijk Weekend met passie en plezier gaan leiden. 

Het is al voor het derde jaar dat dit weekend levens zal gaan veranderen. Kinderen en tieners hebben een eigen programma vol leuke activiteiten en krachtige verdieping op hun eigen niveau. Voor de volwassenen is er een veelzijdig en afwisselend programma wat talenten en gaven in je zichtbaar zal maken die je nog nooit eerder hebt ontdekt. Iedereen is welkom los van uw achtergrond of situatie. Breng je leven in de beweging van God! We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Het thema voor dit weekend is Natuurlijk Bovennatuurlijk! Voor Christenen zou, zo geloven wij, het natuurlijk “gewoon” moeten zijn om te leven vanuit het Bovennatuurlijke. Dit weekend gaan we vanuit het Woord en door de kracht van de Heilige Geest geactiveerd worden in een bovennatuurlijke levensstijl. Ontdek Gods kracht die in ons werkt en in staat is oneindig veel meer te doen dan wij bidden of beseffen. We bieden een programma waarin de Heilige Geest de ruimte krijgt om gaven en talenten op een natuurlijke en ongedwongen manier meer en meer zichtbaar te maken. Iedereen is van harte welkom, los van achtergrond of situatie. Een weekend lang op ontdekkingsreis in bovennatuurlijk leven met God.

 

Programma

VrijdagAvond19:30-21:30VeiligHeling, genezing en bevrijding vanuit het Vaderhart.Jij bent het filter waardoor de wereld God kan leren kennen. Hoe schoon is dat filter en welke dingen mag de Heilige Geest liefdevol verwijderen, zodat er geen enkele belemmering is om vrij te bewegen in de kracht van God.
ZaterdagMorgen10:30-12:00IntiemAan de boezem van de Vader.Jezus deed niets wat Hij de Vader niet zag doen. Als we met Jezus gezeten zijn in de troon, is dat ook de plaats waar Jezus aan de boezem van de Vader is gelegen. En wij dus ook met Hem. Hoe hoor je de hartslag van de Vader, hoe ontvang je de openbaring van wat Jezus wil doen en hoe werk je samen met de Heilige Geest om dit ook echt praktisch te maken in je leven.
 Middag13:30-15:00AuthentiekGebedsreisOntdekken: een gebedsreis waarin je door 20 verschillende vormen/plaatsen van aanbidding ontdekt waar er bij jouw nog gaven, kracht, verlangens, interesses verborgen liggen.
 Middag16.00-17.30AuthentiekWorkshoprondeOntdek: 8 verschillende workshops: Profeteren, Profetisch Schilderen, Bidden voor genezing en bevrijding, Muziek en Zang vrije aanbidding, Aanbiddingsdans, Gods stem verstaand, Woord; schrijven en spreken, Creative aanbidding; handletteren, mozaïeken, beeldende kunst.
 Avond19:30-21:00AutoriteitDe Vader stuurt je op een missieWij zijn gezonden in deze wereld. We zijn het Lichaam van Jezus. Wij hebben autoriteit en een missie. Een profetische en apostolische dienst waarin we op zoek gaan naar de richting van God voor jouw leven. Wat is je plaats in het Koninkrijk en hoe kan je nieuw land ontdekken en innemen.
ZondagMorgen10:30-12:00GezondenGeneratiedienst met vele verrassende elementenDeze afsluitende samenkomst zal de generaties krachtig met elkaar verbinden. Iedereen zal worden geactiveerd en de samenkomst zal vol zitten met verassende elementen zoals toneel, dans en meer.

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...