Corona vakantie

Beste gast,

Welkom op de Betteld! Uw vakantie zal er dit jaar net even anders uit zien, maar zal er niet minder leuk om worden. Om uw verblijf zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we te maken met nieuwe maatregelen en regels op de ons park. Als we ons daar allemaal aan houden, maken we er een geweldige zomer van! We vragen expliciet om jullie medewerking. Op die manier krijgen wij geen problemen met de handhaving vanuit de gemeente Bronckhorst.


Geen zin om alles te lezen? Gerhard vertelt het je! In de video leggen we kort uit wat er op de Betteld gebeurt.


Om te beginnen

Allereerst leggen we hier de RIVM-maatregelen uit om Corona tegen te gaan:
  • Houdt altijd 1,5 meter afstand, behalve van mensen die op hetzelfde woonadres verblijven. Let op: familie is niet altijd een huishouden! 
  • Was vaak uw handen 
  • Hoest of nies in uw elleboog,
  • Hebt u klachten zoals keelpijn, droge of natte hoest, niezen en/of koorts: blijf dan binnen en kom niet naar activiteiten en openbare voorzieningen. Zo nodig, licht uw arts in. 
  • We schudden geen handen en knuffelen niet. Ook leggen we geen handen op tijdens gebed.


Receptie

Op de receptie kunnen wij 2 gasten per keer ontvangen. Het contact met u zal zoveel mogelijk contactloos zijn. Wij vragen u om contactloos te betalen. 


Bijbelstudies, workshops en seminars

Volgens de huidige regels mogen we 300 mensen tegelijk in de Ichtus ontvangen als we een gezondheidscheck doen bij de ingang en iedereen van tevoren een plek reserveert. Als toevoeging aan het programma organiseren we verschillende workshops en seminars. Voor zowel de bijbelstudies als de workshops en seminars moet u zich van tevoren inschrijven, zodat we weten hoe veel mensen we kunnen verwelkomen. U kunt zich inschrijven via de agenda. Zoek de week op dat u op ons park verblijft en klik op ‘inschrijven’. U komt nu op een overzichtspagina waar u kunt kiezen uit verschillende activiteiten. Selecteer er 1 en schrijf u in. U ontvangt een toegangsbewijs die u bij de ingang op uw telefoon laat scannen. Let op: we willen dat al onze gasten gelijke kansen hebben. We willen u daarom vragen om u niet meteen voor alles in te schrijven, maar ook ruimte te laten voor anderen. Let op: zodra u een zaal verlaat, kunt u niet meer naar binnen.


Horeca en winkel 

De snackbar is geopend om eten af te halen en om het op het terras voor de snackbar op te eten. Tussen 17:00-19:30 uur kunt u alleen eten bestellen via de app (te downloaden voor Android in de Google play store, voor iPhone: download Recreatie-app). In de snackbar mogen een beperkt aantal mensen zitten. Vol = vol. U kunt alleen contactloos met pin betalen.

Het terras is alleen geopend voor mensen die een consumptie nuttigen. Deze kunt u bestellen in het café of de snackbar. Op ons terras geldt: houd 1,5 meter afstand als u niet in hetzelfde huishouden woont. Na een bezoek zullen we de tafel en stoelen schoon maken. Het kan dus zijn dat u eventjes moet wachten als u op het terras komt zitten totdat uw plek schoon is gemaakt. 

De winkel is geopend voor maximaal 12 personen. U kunt alleen contactloos met pin betalen. Houd ook in de winkel 1,5 meter afstand. 


Zwembad en recreatieplas 

Het zwembad is geopend, we werken met tijdsloten. In het zwembad en op de toegangsdeur vindt u wanneer u van het zwembad gebruik kunt maken.

De recreatieplas is geopend voor iedereen. Ook daar geldt: houd 1,5 meter afstand! Gun de ander ook ruimte. Dit jaar hebben we bij het strandhuis een beachclub waar u op het terras een drankje kunt drinken en verpakt ijs kunt kopen. Ook hier gelden de regels die op elk terras gelden: 1,5 meter afstand als u niet in hetzelfde huishouden woont. Na uw bezoek zullen we uw tafel en stoelen schoon maken. 


Royal adventure, MEGA-kids en sportvelden

Er volgt binnenkort meer informatie over Royal Adventure en MEGA-Kids.

De sportvelden zijn open voor Royal Adventure en ons animatieteam. Het is dus niet de bedoeling dat u hier zelf toernooien organiseert. 


Kamperen en chalets

Ook op uw kampeerplek, chalet of stacaravan gelden de regels die we in het begin hebben toegelicht. U kunt bijvoorbeeld gezellig met uw veldje en spelletje spelen of samen eten, maar houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand van elkaar. 


Toiletgebouwen 

De toiletgebouwen zijn geopend. Omdat deze in grootte verschillen, zijn er in de een meer mensen toegestaan dan in de ander. Bij de ingang van elk toiletgebouw vindt u de regels van dat specifieke toiletgebouw. In de basis houdt u altijd afstand, probeert u zoveel mogelijk op uw eigen plek te doen en houdt u niet onnodig het toiletgebouw bezet. Warm water om af te wassen is voor iedereen beschikbaar. Voor ander warm water heeft u een CAT-card nodig. 

We willen u erop attenderen dat we van u verlangen dat u zich aan de regels houdt. De gemeente gaat controleren. Vooraf is ons gezegd dat het niet bij een waarschuwing blijft, maar ons als Betteld direct een boete van €4000,- wordt opgelegd. Bij herhaling kan de gemeente overgaan tot sluiting van de camping. Om het vakantiegeluk van iedereen te waarborgen zullen we ons dus samen aan de regels moeten houden. Indien wij zien dat u deze meermaals niet naleeft, mogen wij u hierop aanspreken en bij verder negeren u van ons park verwijderen. 

Zoals u misschien begrijpt is het voor ons als team een flinke uitdaging om voor u als gast een onbezorgde zomer neer te zetten. We doen hierin alles wat we kunnen en hopen op uw begrip als er zaken zijn die anders lopen dan u van ons gewend bent. We wensen iedereen een geweldige, gezegende en gezonde vakantie toe! 

Het team van de Betteld Zelhem

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...