1
1
1
Royal Adventure: dé christelijke jongerenvakantie

Goed nieuws. Ondanks de Corona crisis gaat ook in de herfstvakantie Royal Adventure door!
Royal Mission heeft een prachtig programma opgezet, aan de hand van de richtlijnen van het RIVM. Wij hebben er nu al zin!  

Hoe ziet het programma eruit?
Alle deelnemers worden in groepjes van Max. 6 deelnemers en 2 leiders verdeeld. Dit jaar zullen de deelnemers nog meer actief zijn in hun groepje dan vorige jaren. Alle sport en spel onderdelen zullen zoals gewoon doorgaan. De jongerendiensten zullen dit jaar iets anders uit zien. Dit jaar zullen we niet samen zingen en zal er dus geen band aanwezig zijn. We gaan met elkaar en de spreker dieper duiken in het Woord van God. Dit gaat zeker tegek worden! 

Stay in: 
Deze herfstvakantie gaan we weer gebruik maken van de Herberg. Ben jij onder de 18 jaar dan word je ingedeeld met een andere deelnemer. Ben jij 18 jaar en ouder dan kom je op een eigen kamer te liggen 

Stay in zal alleen beschikbaar zijn vanaf 14 jaar en ouder. 

Aanmelden:
Doe jij deze herfst vakantie ook mee?  We zien er naar uit om je te ontmoeten. Om alles in goede banen te kunnen leiden verzoeken wij, dat er niet te lang gewacht wordt met aanmelden. Hoe eerder wij de aanmeldingen binnen hebben, hoe beter wij het programma kunnen voorbereiden. Je kan je opgeven tot en met de vrijdag (tot 15.00) voorafgaand de vakantie week! Let op: aanmelden op zondagavond is niet meer mogelijk. 

Leider:
Liever meedoen als leider? Dat kan ook! Als leider slaap je ook in de herberg. Je zal in eerste instantie ingedeeld worden op een eigen kamer of je komt te slapen op 1 van de grote kamers waar 1,5 meter afstand gehouden kan worden. 
 
Hoogstaande activiteiten

Houd jij van survivalbanen, grappige spellen, extreme activiteiten en lekker sporten? Of ga je voor chillen en samen gamen op groot scherm? Reken bij Royal Adventure vooral op hoogstaande activiteiten met veel fun, friendship en Jezus.
 
Diepgaande ontmoetingen
Geniet in jouw week van een inspirerende jongerenspreker die weet wat jou bezig houdt. Spring mee met de upbeat songs over Jezus en maak Hem groot. Ga 'in team' de diepte in en vertel in jouw groepje wat je bezig houdt. Bij Royal Aventure mag je helemaal jezelf zijn, en weet: God houdt van jou.

Tracks & team

Grow
Ben 11 t/m 14 jaar? Doe dan mee met het RA-avontuur in Track Grow. In deze track gaan we veel met elkaar sporten, spellen met elkaar doen, maar ook meer ontdekken over geloof in Jezus. We helpen je op weg om meer op Hem te lijken. Ga op zoek naar Hem en laat hem binnen. Het wordt een geweldige tijd, waarin je nieuwe vrienden gaat maken en kunt groeien in je geloof. Doe jij mee?
Build
Voor de leeftijden 15 t/m 18 jaar is Track Build. In deze track bieden we veel uitdaging: zowel in de sport en spelactiviteiten, maar ook in de teams en tijdens meetings. Laat je inspireren, durf in eerlijk in de spiegel te kijken en geef God de kans om nog een stapje verder met jou te gaan. Natuurlijk word je in een tof team ingedeeld, leer je nieuwe leeftijdsgenoten kennen en is er een toffe jeugdleider die veel aandacht voor je heeft.
Lead
Track Lead is er specifiek voor de jeugdleiders. Heb jij een passie voor tieners en wil jij graag je tijd inzetten om ze verder te helpen in hun wandel met Jezus? Wil jij een voorbeeld zijn voor andere jongeren? Dat kan! Je draait mee met het zinderende programma van RA én je krijgt de verantwoordelijkheid over een team van ongeveer 6 tieners. Uiteraard krijg je coaching van ervaren medewerkers van Royal Mission.
Stay-Inn
 • Deelname programma RA
 • Slaapplek in de jeugdherberg
 • Maaltijden zijn inbegrepen
 • Toegang tot de bioscoop van de Betteld
 • Toegang tot evt. concerten
Just program
 • Deelname programma RA
 • Je slaapt en eet bij je ouders op de camping
 • Toegang tot de bioscoop van de Betteld
 • Toegang tot evt. concerten
Jeugdgroep
 • Met extra korting deelnemen aan RA
 • Slaapplek in eigen ruimte jeugdherberg
 • Maaltijden zijn inbegrepen
 • Genoeg momenten samen met je jeugdgroep
 • Jeugdleiders mogen gratis mee*

*Bij elke 5e deelnemer

Royal Adventure in beeld

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...