Vacature horecamederwerker

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Houd jij er van om met klanten om te gaan? Werk jij graag op de momenten dat het jou uitkomt? Dan willen we je graag ontmoeten!
 
De Betteld is opzoek naar nieuwe collega’s in de horeca voor ons Christelijk vakantiepark en conferentiecentrum. Onze voorkeur gaat op dit moment uit naar mensen van 17 jaar en ouder. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken, afruimen en afwassen van het ontbijt, lunch en dinerbuffet. Daarnaast kan je worden ingezet in onze snackbar. 
 
Ben je druk voor school? Geen probleem. De Betteld kent zijn topdruktes vooral in de vakanties en weekenden. Werk wanneer jij niet naar school hoeft en verdien een zakcentje bij. 
 
Wat verwachten we van jou?
  • Flexibel
  • Stressbestendig
  • Teamplayer
  • Gastvrij
  • Woont op reisbare afstand van De Betteld Zelhem
 
Wat mag je van ons verwachten?
De Betteld is een organisatie die je een dynamische werkomgeving biedt. Ons horecateam is een informeel team die gaat voor snelle, goede service en vooral voor een goede werksfeer. De Betteld biedt je kansen om jezelf te ontwikkelen en bied je veel doorgroeimogelijkheden, want wie weet ben jij straks wel onze leidinggevende!
 
Interesse? Stuur je cv met motivatie naar tineke.jongedijk@betteld.nl en misschien word jij binnenkort wel onze nieuwe collega!
 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...